Grube

Når man skal installere et løftebord, der skal bruges til eksempelvis en vareelevator, bilelevator eller løfteplatform, skal der i de fleste tilfælde etableres en grube. På billedet ses en grube til et løftebord, der skal bruges i en bilelevator.

Det er vigtigt, at gruben overholder de mål, der angives på grubetegningen. Hvis ikke, kan det være umuligt at installere løftebordet. Derudover er det vigtigt, at gruben er helt plan, ren og at eventuel afskærmning og midlertidig trappe fjernes.

En grube skal være helt plan, eventuelle buler og ujævnheder skal slibes væk. Det gøres for, at løftebordet kan placeres korrekt og stabilt.

En grube skal være helt ren, plan, og den skal laves ud fra mål angivet på grubetegningen. På den måde kan vi installere jeres løftebord, så I får den allerbedste og sikreste løsning.

Når en grube er godkendt, kan vi begynde på monteringen af løftebordet. Godkender vi ikke, vil I skulle udbedre fejlene på gruben, inden vi kan påbegynde monteringen. Hvis vi møder op til montering af et løftebord, og gruben ikke er klar som aftalt, vil I blive faktureret for den ekstra arbejdstid for mandskab og kran.